Terugkijken op de maanden die achter ons liggen hoort er, nu het jaar naar z’n einde loopt, altijd bij. Als we 2015 een thema zouden moeten geven dan kunnen we het met recht het predicaat ‘jaar van het zorgvastgoed’ toekennen. Ga maar na, om de week is er wel ergens een dag georganiseerd waar zorgvastgoed centraal staat. Het waren dagen vol met goede voorbeelden. We moeten kansen benutten en we hebben naar heel wat lezingen geluisterd over wat er momenteel  in de huidige markt aan schort.  Zorgvastgoed was dit jaar hot en dat zal het ook in 2016 blijven. Zoveel is wel duidelijk.

En dat is goed nieuws want deze sector is volop in beweging.  Om die reden zijn wij eerder dit jaar begonnen Zorgvastgoed.nl. Een platform, een plek waar iedereen die actief is in zorgvastgoed elkaar kan vinden, waar nieuwe trends besproken worden en waar vraag en aanbod samenkomen. Met Zorgvastgoed.nl dragen wij hopelijk ook een belangrijk steentje bij aan het ‘volwassen worden’ van de markt.

Door een interactieve website, door bijeenkomsten in het land te organiseren en door dit magazine. Wij willen hiermee onze lezers inspireren, verrassen en aan het denken zetten. Samen met onze partners en professionals gaan wij dit blad 4 keer per jaar samenstellen. Een magazine over zinnige zaken en vanuit de inhoud. Met zowel commercieel als maatschappelijk relevante thema´s. Dit is het eerste nummer. Om alvast mee kennis te maken. In maart verschijnt de eerste ‘reguliere’ uitgave. Wij kijken daar nu al naar uit. Maar niet voor u een gezond en succesvol jaar toe te wensen.

Gerard Thaens, Kees Trimp
Stichting Zorgvastgoed.nl