Zorgvastgoed.nl is het nieuwe platform voor professionals in zorgvastgoed. Op Zorgvastgoed.nl maken partners hun vastgoedprojecten, portefeuilles, tenders en beleggingen zichtbaar. Daarnaast kan iedereen die zich professioneel met zorgvastgoed bezighoudt op de site een profiel aanmaken en zich zichtbaar maken in de wereld van het zorgvastgoed.

De website van Zorgvastgoed.nl is de belangrijkste spil van het platform. Op www.zorgvastgoed.nl presenteren de betalende partners hun zorgvastgoed. Zo wordt in één muisklik het beschikbare aanbod van zorgvastgoed zichtbaar gemaakt. Professionals kunnen zich op het platform aanmelden en krijgen een gratis vermelding op de pagina professional. Hier kan op een eenvoudige manier een gratis profiel worden aangemaakt.

Kennisdelen

Eenmaal een profiel op de site aangemaakt dan is het vrij eenvoudig om nieuws en blogs te plaatsen. Ook is het mogelijk deze berichten via social media te delen. Via het forum kunnen vragen worden gesteld of discussies over actuele ontwikkelingen in de wereld van het zorgvastgoed worden opgestart. Samen met het aanbod van zorgvastgoed vormt het forum de belangrijkste onderdelen van Zorgvastgoed.nl. Immers, enerzijds maakt het aanbod de markt transparant en inzichtelijk anderzijds zorgt het forum voor binding en kennisdelen. Vooral dit laatste aspect is niet onbelangrijk. Door informatie-uitwisseling groeit het platform binnen de kortste keren uit tot een belangrijke informatie- en inspiratiebron voor de zorgvastgoedsector.

Zorgvastgoed.nl op reis

Om juist de aspecten van kennisdelen en inspireren te versterken organiseert Zorgvastgoed.nl jaarlijks vier interactieve themabijeenkomsten. Deze bijeenkomsten worden bij partners van Zorgvastgoed.nl in het land gehouden. Vandaar de titel ‘Zorgvastgoed.nl op reis’. De bijeenkomsten gaan over actuele trends en ontwikkelingen in de cure en de care. Wel staat telkens de vraag centraal hoe we een markt voor zorgvastgoed kunnen creëren door het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Op 26 november, werd de allereerste editie van Zorgvastgoed.nl op reis gehouden. Meer over deze bijeenkomst in Zorghotel De Krim leest u elders in dit nummer.

Reserveer alvast de volgende data in 2016.

  • 10 maart, Berg en Bosch Bilthoven. Met Delta Lloyd
  • 26 mei, De Sterrenberg. Met ZorgID (Volker Wessel)
  • 15 september, Zorgvastgoedscan. Met Vitaal ZorgVast (BAM)
  • 1 december, Het Amstelhuis. Met Colliers en Cocon

De themabijeenkomsten beginnen om 14.00 uur en eindigen met een netwerkborrel rond 16.30 uur. De bijeenkomsten zijn exclusief voor professionals en partners Zorgvastgoed.nl. Om de kosten te dekken vragen wij van de professionals een bijdrage van € 50,- excl. BTW per persoon.