De wereld van zorgvastgoed is volop in beweging. Tegelijkertijd heeft deze sector zijn eigen merites. Met als doel de kennis van de professionals naar een nog hoger plan te tillen, begint stichting Zorgvastgoed.NL met een academie. Hiervoor is Zorgvastgoed.NL een samenwerking met het Financieel Opleidingsinstituut (FOI) en Vastgoedjournaal aangegaan.

Momenteel wordt er hard gewerkt met het opstellen van de cursus. Deze basiscursus Zorgvastgoed gaat in totaal 4 modules tellen. Het gaat om de modules: 1. Wat is zorgvastgoed, 2. Vastgoed en beheer, 3 Financiële en economische  aspecten en de vierde en laatste module betreft Juridische aspecten.

Twee dagen

De basiscursus telt twee dagen. De modules 1 en 2 worden op 26 januari gegeven. De modules 3 en 4 staan op 9 februari 2017 op het programma.  De opleiding komt in aanmerking voor PE punten.  En je kan per module of voor de gehele cursus inschrijven.

Kijk voor meer informatie over de basiscursus op www.zorgvastgoed.nl In de volgende uitgave van Zorgvastgoed Magazine meer over de Zorgvastgoed Academie.